NL – Met Cactus en Citizenne trekken we met de fiets door de stad om een verrassend en vaak onzichtbaar stukje Brussel te ontdek-ken. We gaan op zoek naar wat er in de onderbuik van de stad leeft en naar stemmen die mainstreamvisies en analyses over maatschappelijke kwesties uit-dagen. We bezoeken enkele plekken en collectieven en ontmoeten er mensen die vandaag een strijd voeren voor andere maatschappelijke spelregels.

FR – Avec Cactus et Citizenne, nous parcourons la ville à vélo pour découvrir des coins surprenants et souvent invisibles de Bruxelles. Nous allons à la recherche de ce qui vit dans les fondements de la ville et des voix qui défient les visions et analyses «mainstream» sur les différentes questions sociales. Nous visitons quelques lieux et collectifs et y rencontrons des gens qui luttent aujourd’hui pour d’autres règles du jeu sociétal.

Prijs: 5 € / Afspraak op het Europakruispunt, Centraal Station. Lunch voorzien en inbegrepen.

In samenwerking met Gemeenschapscentrum de Vaartkapoen en Vormingplus Citizenne.

Inschrijven via Citizenne

www.vrouwenlente.brussels

VLPF banner.png